Elu / Edu võimalikkus ilma ühekorraplastita - praktiline seminar toitlustusettevõtetele

Kutsume teid 5. mail toimuvale tasuta veebiseminarile, kus toome kokku restoranide-kohvikute, muude toitlustajate ja baaride pidajad Eestis, et leida ühiselt keskkonnasõbralikke alternatiive ühekordsetele nõudele. 

2021. aastal hakkab kehtima ühekorraplasti direktiiv - mida see kaasa toob ja mis on alternatiivid? Tutvustame tänaseks toimivaid ja testimisel olevaid korduskasutuse lahendusi ning toiduohutusega seotud aspekte. Grupiaruteludes otsime vastuseid muuhulgas küsimustele - mis motiveeriks toidu ja joogi serveerimisel ning kaasamüügil ühekordsetest nõudest loobuma? Mis on peamised takistused ja võimalused? Kas ja kuidas keskkonnahoidlikele lahendustele üleminekut oleks võimalik finantseerida?  

Esialgne ajakava:

14.00-15.00 Ettekanded

  • EL ühekorraplasti direktiiv ja mida see kaasa toob? - Kadri Kalle, OÜ Acento
  • Korduskasutus ja toiduhügieen - Katrin Laikoja, EMÜ toiduhügieeni osakond
  • Praktiline näide ringluspakendite toimivast süsteemist Euroopas - Michel De Bloos, Kiobox ja Thai Cafe (Belgia)
  • Jäätmeteta majandamise võimalikkusest restoranis - Peeter Pihel, Fotografiska restoran

15.00-15.30 Paneelarutelu Eesti kogemustest ja võimalustest ringluspakendite kasutamisel, esinevad:

  • Mikk Rajaver, Poke Bowl Tallinn
  • Janet Kljuzin, Romb
  • Kadri Kaarna, CleanTechForEst
  • Modereerib Raimo Matvere, OÜ Acento

15.30-16.00 Arutelu gruppides ja kokkuvõte

Palun registreeruge hiljemalt 1. maiks siin!

Üritus toimub Coalition Clean Baltic ja Eesti Rohelise Liikumise Plastic Free Ocean projekti raames koostöös OÜ Acentoga.

Finantseerimine maakondade kaupa

Klikka nimetusel

    {% for region in regionlist %}
  • {{region.title}}
      {% for item in list %} {% if item.options.region == region.id %}
    • {{ item.title }}
    • {% endif %} {% endfor %}
  • {% endfor %}